fbpx

Breath In Balanz geeft een elevator pitch

Sonja Nijhuis van Breath In Balanz geeft een elevator pitch,

op voordracht van The Dutch Startup Association bij de Ondernemerslounge.

Haar start-up richt zich op een gebalanceerde ademhaling.

★★★★★

The Dutch Startup Association (DSA) stelt zich ten doel om van Nederland hét start-up-land van Europa te maken. Zij helpt start-ups en scale-ups om te groeien, om obstakels te overwinnen en om succesvol te worden. De DSA vertegenwoordigt de start-up-scene op de plekken waar dat nodig is, in binnen- en buitenland, en vormt bovendien een solide netwerk van nieuwe en ervaren ondernemers, die kennis en kunde met elkander delen. In Ondernemerslounge krijgen door de DSA aangedragen start-ups de kans om kort te ‘pitchen’.

Meer informatie: www.dutchstartupassociation.nl.

 

https://youtu.be/uHXBfh0sb98


BEL ME NU